despre arta si pictura in engleza
 
 
 

 

 

 

 
 
adulti pictura agora art studio

Despre arta, serios si in joaca!

 
Şedinţe de creaţie ORIGAMIArta Plierii Hartiei - Sedinte de initiere in origami
Program special pentru evenimente organizate de companii

Cu totii visam... Cu totii avem momentele noastre in care ne rupem de lume... fugim... Noi avem posibilitatea sa daruim lucruri minunate si meritam sa le primim... cu toate acestea, de cele mai multe ori, insa ne gasim in imposibilitatea de a ne exprima, de a ne deschide... ne blocam in canoane, suntem prinsi in vartejul rutinei, al obisnuintei si uitam...

Va invit la aceste sedinte de origami din acelasi motiv pentru care am inceput si eu sa lucrez cu hartia... din dorinta de a nu uita... din dorinta de a putea face pe cineva fericit, din dorinta de a oferi, din dorinta de a vedea chipul persoanei care primeste... tanjesc dupa emotia sincera, dupa zambetul acela inocent pe care fiecare din noi il pastram ascuns undeva din timpul copilariei. Sunt sigura ca fiecare dintre noi daca are curaj, daca i se acorda incredere isi deschide mintea si inima. Haideti deci sa invatam sa aducem la viata hartia… impreuna putem face minuni!

Sedintele se pot tine la sediul dumneavoastra sau in locatia in care organizati un eveniment (lansare, training, team-building etc).


Sedintele contin:

  • Storigami
  • Formele de baza origami
  • Realizare practica la fiecare sedinta de modele origami
  • Notiuni despre origami si origami modular
  • Interpretare de diagrame
  • Explicatii si corecturi individuale

Pretul pachetului se comunica la cerere.
Locuri limitate.